PLUNGE POOLS

Plunge Pools

Wat is een plunge pool?

Simpelweg zijn plunge pools hetzelfde als normale zwembaden, alleen de afmetingen zijn een stuk kleiner. Hierdoor passen plunge pools in vrijwel elke tuin, ligt de aanschafsprijs van een plunge pool een aanzienlijk stuk lager en verbruikt een plunge pool veel minder stroom.

Plunge pools zijn bedoeld om relaxed in te zitten, te liggen of te dobberen. Plunge pools hebben zit- en ligplaatsen waar dit perfect kan. Een plunge pool is dus een klein zwembad. Plunge pools zijn er in verschillende standaardmaten. De standaardmaten van een plunge pool zijn als volgt:

• 200 x 200 x 100cm
• 250 x 200 x 100cm
• 300 x 200 x 100cm
• 300 x 250 x 100cm
• 300 x 250 x 125cm (140 of 150cm)
• 400 x 250 × 125cm (140 of 150cm)
• 500 x 250 x 140cm (150cm)
• 500 x 300 x 140cm (150cm)
• 600 x 300 x 140cm (150cm)

De plunge pools is opgebouwd in een oerdegelijke sandwich constructie en daardoor heel stijf en sterk. Een betonnen fundament is bij een stabiele bodem niet nodig, onze plunge pools zijn namelijk zeer sterk en kunnen het gewicht van het water zelf dragen. Een vlakke ondergrond van gestabiliseerd zand (dat is zand met een klein deel cement) is voldoende. Uiteraard is het wel belangrijk dat het gegraven gat de juiste diepte heeft en mooi waterpas en recht is uitgevlakt.

De Plunge Pool is gemaakt van onverslijtbaar dikwandig polyester voorzien van een hoogwaardige speciale zwembad coating. Het bad is voorzien van een trap en indien gewenst een zit- of ligdeel, u kunt zelf aangeven wat voor bank en/of trap u wilt en
waar u deze geplaatst wilt hebben. Tegen meerprijs is een extra zitbank leverbaar.

De plunge pools worden compleet geleverd met een premium kwaliteit Hayward pompfilterinstallatie, ingebouwde skimmer en inspuiters. Als filtermateriaal worden glasparels meegeleverd. Het PVC leidingwerk inclusief kranen, aansluitstukken en 25 meter druk PVC leiding is inbegrepen. Zelfs de speciale PVC lijm leveren we mee. Optioneel kunt u kiezen voor extra’s zoals LED-verlichting, diepte (140 of 150cm), zout-elektrolyse, warmtepomp, afdekking, deels opbouw sandwich afwerking, isolatie, jetstreamer.

De plunge pool is in diverse trendy en traditionele kleuren leverbaar: blauw, wit, ivoor, midden- en lichtgrijs.

Wij plaatsen geen baden, u kunt er voor kiezen dit uit te besteden of het zelf te doen.
Een plunge pool plaatsen is geen alledaagse klus maar met wat geduld en 2 rechterhanden een klus die goed te doen is.
Uiteraard wordt het bad geleverd met een inbouwhandleiding waarin alle stappen duidelijk zijn omschreven.

Levertijd: 3 maanden na bestelling. 

Vraag je offerte aan

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van nieuws, events en activiteiten.

Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het aanmelden voor de nieuwsbrief.